Клиноптилолитът (наричан още зеолит) e едно от най-изучаваните неща на планетата,  обявен

...
Клиноптилолитът (наричан още зеолит) e едно от най-изучаваните неща на планетата,  обявен
Коментари Харесай

Родопското чудо зеолитова вода - всичко, което трябва да знаем за нея

Клиноптилолитът (наричан още зеолит) e едно от най-изучаваните неща на планетата,  разгласен от Световната научна организация за минерал на XX век, заради граничещите му с вълшебството качества и все по-нарастващото му потребление в хранително-вкусовата индустрия, промишлеността, отглеждането на животни, растениевъдството, космонавтиката, медицината.

Казват, че нашите сънародници живеещи в Родопите от десетки години го употребяват в всекидневието си – поставят го във водата си, даже в храната и са измежду едни от най-здравите дълголетници в родината ни.

Истински подарък от майката Природа, зеолитът едвам неотдавна разкри свойствата си, сходно на доста други “чудодейни ”, само че безпределно простички лекове, изцяло налични за хората и в действителност настоящи.

Клиноптилолитът се смята за изцяло безвреден и нетоксичен за перорално приложение при хора и животни. Това включва бебета, деца, бременни дами и кърмачки. 

Той е шуплест минерал, формиран най-вече от алуминий, силиций и О2. Той е мощен адсорбент. На микроскопско равнище се вижда, че скелетът му има структурата на пчелна пита, с високопорьозна и обширна реактивна повърхнина от 450 кв. метра на един грам. Именно тази конструкция придава на клиноптилолита неповторими свойства.

Натоварената с негативно електричество повърхнина дава опция минералът клиноптилолит да притегля и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, клиноптиолитът отстрани всички нездравословни за индивида субстанции от нея, в това число и радиоактивно замърсяване. Той има мощно влияние върху човешкия организъм. Пречиства отровите в организма, поети посредством въздуха и храната. 

Какви са всички чудодейни свойства на зеолитовата вода, можете да научите в галерията ни!
 Чудодейните свойства на зеолитовата вода  Чудодейните свойства на зеолитовата вода  Чудодейните свойства на зеолитовата вода  Чудодейните свойства на зеолитовата вода
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР